hypc.gr

Ζήσε όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει το σπίτι σου έξυπνα.

Φέρνουμε την άνεση και τον αυτοματισμό σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας σου μέσα από έξυπνες τεχνολογίες. Μετέτρεψε το σπίτι και την επιχείρησή σου σε SMART και απόλαυσε εξοικονόμηση ενέργειας και ασφάλεια, χωρίς να αλλάξεις τις συνήθειές σου. 

Τώρα μπορείς να διαμορφώσεις τις ιδανικές συνθήκες ζωής στον χώρο σου.

Το Smart home έχει την τεχνολογική νοημοσύνη να σκέπτεται και να ενεργεί για εμάς, βοηθώντας μας να ζούμε πιο άνετα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Μελετούμε και δημιουργούμε εξ’ ολοκλήρου ή μερικώς έξυπνους χώρους αναλόγως τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σου.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η μετατροπή ενός σπιτιού σε smart home σου προσφέρει σημαντικό οικονομικό όφελος, ενώ παράλληλα φροντίζεις το περιβάλλον, αφού χρειάζεσαι λιγότερη ενέργεια για τις ίδιες καθημερινές σου συνήθειες. Δεν θα ξεχάσεις ποτέ πια τον θερμοσίφωνα ανοικτό!

Ασφάλεια

Με τις smart κάμερες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, τους έξυπνους συναγερμούς και την θυροτηλεόραση, έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις το χώρο και τους επισκέπτες που φτάνουν στην πόρτα σου. Μπορείς να ξέρεις ανά πάσα ώρα, αν το σπίτι έχει κλειδώσει και αν έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Άνεση

Οι αυτοματισμοί ενός έξυπνου σπιτιού σου προσφέρουν απόλυτη άνεση. Μέσα σε μία πολυάσχολη καθημερινότητα, μπορείς να προγραμματίζεις ταυτόχρονες εργασίες και να εξοικονομείς προσωπικό χρόνο. Τώρα, με έξυπνες οικιακές συσκευές μπορείς να έχεις έτοιμο ζεστό καφέ πριν σηκωθείς από το κρεβάτι σου.

Ψυχαγωγία

Χρησιμοποιώντας λύσεις έξυπνου φωτισμού, μπορείς να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο αναλόγως την διάθεσή σου. Το σπίτι σου μεταμορφώνεται κάθε φορά σε έναν νέο χώρο, που χαρίζει διαφορετικές εμπειρίες σε εσένα και στους καλεσμένους σου.

Η διαχείριση του χώρου στο χέρι σου!

Με την εγκατάσταση και την μετατροπή σε “έξυπνο” του οικιακού ή επαγγελματικού μας χώρου μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε και να ελέγχουμε:

Έξυπνο φωτισμό
Κλιματισμό - Θέρμανση
Οικιακές συσκευές
Συναγερμό - Πυρασφάλεια
Εξωτερικό χώρο/κήπο
Πύλες - Ρολά κ.α.

Έχεις άπειρες δυνατότητες. Απλά γίνε SMART.

1
Ζήτησε δωρεάν αυτοψία
Επισκεπτόμαστε το χώρο σου για να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητές του, να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο Smart home για εσένα.
2
Λάβε την προσφορά μας
Θα σε ενημερώσουμε πλήρως για τις ανάγκες του χώρου σου σε εξοπλισμό, με μια εξειδικευμένη προσφορά και πλάνο ενεργειών.
3
Απόλαυσε την Smart εποχή
Θα ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση του συστήματος Smart στον χώρο σου και θα σε εκπαιδεύσουμε για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Εγκατάσταση σε λειτουργικούς χώρους και σε νεόδμητα κτίρια.

Η επικοινωνία με τους χρήστες γίνεται είτε με φωνητικές εντολές (Αγγλικά) μέσω της ειδικής συσκευής (ALEXA), είτε από τα πληκτρολόγια του χώρου ή και μέσα από τις οθόνες αφής που είναι τοποθετημένες στον χώρο. Υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης με σύστημα συναγερμού, πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης. Η μελέτη και η εγκατάσταση πραγματοποιείται με την επίβλεψη Πτυχιούχου Ηλεκτρολόγου.

Εγκατάσταση Smart home

Ένα βασικό πλεονέκτημα είναι η ευκολία με την οποία αυτό εγκαθίσταται σε μία ήδη υπάρχουσα ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Χάρη στην εξειδίκευσή μας σου διασφαλίζουμε την σωστή μετατροπή του χώρου σου σε smart εγκαθιστώντας ενσωματωμένα συστήματα, έξυπνες συσκευές, έξυπνες λάμπες, κάμερες, ανιχνευτές κ.α. Έτσι μπορείς να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη της έξυπνης τεχνολογίας.

Λειτουργίες & διαχείριση Smart home

Η Smart φιλοσοφία είναι να μετατραπούν όλες, ή οι περισσότερες συσκευές του σπιτιού σε έξυπνες. Έτσι, μέσω μίας εφαρμογής στο smartphone σου και με τη βοήθεια μιας κεντρικής μονάδας ελέγχου (HUB) γίνεται δυνατή η επικοινωνία μεταξύ τους. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία WiFi σύνδεση ή και μια κεντρική μονάδα ελέγχου η οποία συνδέεται με το router σου, καλωδιακά ή ασύρματα.

Άλλαξε την ζωή σου με Smart home.

Εγκατέστησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα Smart home και διαχειρίσου το σπίτι και την επιχείρισή σου ακόμη και μέσω widget στην αρχική οθόνη του κινητού σου!

× Αποστολή
Μετάβαση στο περιεχόμενο