hypc.gr

Γιατί ένας ήρεμος ύπνος είναι πάντα καλύτερος.

Διασφαλίζουμε την προστασία του χώρου σου με προηγμένα συστήματα συναγερμού-καμερών και πλήρως μελετημένες εγκαταστάσεις, για την εξάλειψη κάθε πιθανότητας διατάραξης της ασφάλειάς σας.

Τώρα μπορείς να προστατέψεις το σπίτι και την επιχείρησή σου καλύτερα.

Κατανοούμε απόλυτα τις ανησυχίες σου για την προστασία της οικογένειάς και του χώρου σου. Για αυτό και εμείς μελετούμε και ασφαλίζουμε τον χώρο σου με προηγμένα συστήματα συναγερμού και κάμερες.

Πλήρης μελέτη χώρου
Διενεργούμε αυτοψία στον χώρο σου, εντοπίζουμε και ασφαλίζουμε κάθε πιθανό σημείο εισβολής. Έτσι ο διαρρήκτης εντοπίζεται και μπλοκάρεται ακόμα και πριν την εισβολή του στον κύριο χώρο.
Προηγμένος εξοπλισμός
Εξοπλίζουμε τον χώρο σου με προηγμένα συστήματα συναγερμού και κάμερες (CCTV). Με δυνατότητα πλοήγησης στα Ελληνικά. Για να μείνεις ήσυχος ότι θα λειτουργήσουν όταν και όπως πρέπει.
Σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων
Συνδέουμε τον συναγερμό σου με 24/7 Κέντρο Λήψης Σημάτων. Έτσι σε περίπτωση διάρρηξης, το Κέντρο Λήψης Σημάτων ενημερώνει αυτόματα την Αστυνομία χωρίς να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο. Όπου κι αν βρίσκεσε, ό,τι και αν κάνεις.
Με εξάρτημα GSM/GPRS
Έτσι διασφαλίζεται η επικοινωνία σου με το Κέντρο Λήψης Σημάτων 24/7 ακόμα και υπό απρόβλεπτες συνθήκες διακοπής ρεύματος, βλάβης του τηλεπικοινωνιακού σου παρόχου κ.α.
Συντήρηση συναγερμού
Σου προσφέρουμε πρόγραμμα ετήσιας προληπτικής συντήρησης ώστε να βρίσκεται ο συναγερμός σου πάντα σε ετοιμότητα!
Αναβαθμίσεις συστημάτων
Παρακολουθούμε συνεχώς τις τρέχουσες εξελίξεις στα συστήματα ασφαλείας. Σε περίπτωση που απαιτούνται αναγκαίες αναβαθμίσεις, σε ενημερώνουμε για τις λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στη δική σου περίπτωση.

Θες να βλέπεις τι γίνεται ανά πάσα στιγμή;

Εγκατάσταση συστημάτων CCTV με IP ή αναλογικές κάμερες. Για να έχεις τον έλεγχο της επιχείρησής σου και του σπιτιού σου 24/7, από όπου κι αν βρίσκεσαι.

Επαγγελματικοί χώροι

Τώρα μπορείς να λείπεις από την επιχείρησή σου και να έχεις τα μάτια σου 24/7 σε αυτήν! Παρακολούθησε τον χώρο σου μέσω εφαρμογής live ή μαγνητοσκοπημένα από όπου κι αν βρίσκεσαι.

Σπίτι

Ανησυχείς για την ηλικιωμένη μητέρα σου με κινητικές δυσκολίες ή το ανήλικο παιδί σου που είναι μόνο στο σπίτι; Επέλεξε την εγκατάσταση καμερών στο σπίτι σου, ώστε να μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή για την ασφάλειά τους.

Δημιουργούμε προστατευμένες και ήρεμες γειτονιές.

Χώροι υπό κατασκευή

Όλα ξεκινούν με σωστές βάσεις! Η εγκατάσταση και τοποθέτηση του συστήματός σου θα γίνει σωστά εξ’ αρχής, με ποιοτικά υλικά και στην αναγκαία ποσότητα. Ξέχνα μια και καλή τα μερεμέτια και κοιμήσου ήρεμος από το πρώτο βράδυ.

Xωρίς συστήματα ασφάλειας

Μελετούμε διεξοδικά, εντοπίζουμε όλες τις πιθανές περιοχές εισβολής και σχεδιάζουμε την εγκατάσταση του συστήματός σου. Μην περιμένεις να πέσεις θύμα διάρρηξης για να ασφαλίσεις τον χώρο σου.

Επαγγελματικοί χώροι

Προστάτεψε την επιχείρησή σου από τους επίδοξους διαρρήκτες. Εστίασε περισσότερο και διασφάλισε την ομαλή ροή της επιχείρησής σου. Εμείς θα μελετήσουμε τον χώρο και τις ανάγκες σου και θα σου προτείνουμε το πλέον κατάλληλο σύστημα ασφαλείας.

Προβληματικός συναγερμός

Δεν είσαι ικανοποιημένος από τον ήδη υπάρχον εξοπλισμό σου; Θέλεις να αναβαθμίσεις το σύστημα συναγερμού σου;
Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, θα πράξουμε τα απαραίτητα έτσι ώστε να σου εξασφαλίσουμε ένα αξιόπιστο και λειτουργικό σύστημα συναγερμού και CCTV.

Ένα βήμα πιο κοντά για ένα ασφαλέστερο σπίτι!

1
Ζήτησε δωρεάν αυτοψία
Επισκεπτόμαστε το χώρο σου για να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητές του, να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας για εσένα.
2
Λάβε την προσφορά μας
Θα σε ενημερώσουμε πλήρως για τις ανάγκες του χώρου σου σε εξοπλισμό, με μια εξειδικευμένη προσφορά και πλάνο ενεργειών.
3
Ηρεμία και Ασφάλεια. Συναγερμός ON!
Θα ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σου και θα σε εκπαιδεύσουμε για τον τρόπο λειτουργίας τους.
Τεχνικές συμβουλές

Θα σε συμβουλέψουμε υπεύθυνα και θα σου προτείνουμε το είδος συστήματος ασφαλείας που χρειάζεσαι. Έτσι θα εξασφαλίσεις το χαμηλότερο δυνατό κόστος που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου.

Ποιότητα εγκατάστασης

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα (χωρίς γυμνά καλώδια ή άλλες ασχήμιες). Οι εργασίες εγκατάστασης θα πραγματοποιηθούν χωρίς να προκύψει η ανάγκη για μερεμέτια, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Συμβόλαιο συντήρησης

Σου προσφέρουμε πρόγραμμα ετήσιας προληπτικής συντήρησης ώστε να είσαι 100% σίγουρος ότι το εγκαταστημένο σύστημα ασφαλείας σου λειτουργεί άψογα.

Ασφάλισε. Έχε το κεφάλι σου ήσυχο.

Εγκατέστησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας (συναγερμός-κάμερες) και σταμάτα να ανησυχείς για το τι αφήνεις πίσω σου.

× Αποστολή
Μετάβαση στο περιεχόμενο