hypc.gr

Λειτουργικότητα, έλεγχος, πρόσβαση και ασφάλεια τώρα στα χέρια σου.

Εγκαθιστούμε τελευταίας τεχνολογίας Συστήματα Θυροτηλεόρασης ενώ έχουμε μεγάλη εμπειρία στα Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control). Εγκατέστησε το κατάλληλο σύστημα που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη και θα βελτιώσει την ασφάλεια της κατοικίας και του επαγγελματικού σου χώρου.

Κατοικία ή επιχείρηση; Αισθάνσου σιγουριά και ασφάλεια.

Εμπιστέψου την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας για να θωρακίσεις την ασφάλεια της κατοικίας ή και της επιχείρησής σου, με ένα σύστημα Θυροτηλεόρασης και Access control που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου.

Πλήρης μελέτη χώρου
Διενεργούμε αυτοψία στον χώρο σου, σχεδιάζουμε και σου προτείνουμε ένα σύστημα ελέγχου (Θυροτηλεόραση ή και Access control) ραμμένο στα μέτρα σου.
Προηγμένος εξοπλισμός
Εξοπλίζουμε τον χώρο σου με επώνυμα και προηγμένα συστήματα Θυροτηλεόρασης και ελέγχου πρόσβασης (Access). Με δυνατότητα πλοήγησης στα Ελληνικά. Για να μείνεις ήσυχος ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει.
Ενδοεπικοινωνία
Με το σύστημα Θυροτηλεόρασης έχεις την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κλήσεις και να επικοινωνήσεις με ένα άλλο μόνιτορ του ίδιου χώρο, ακόμη και με ενός άλλου διαμερίσματος (με εγκατεστημένο το ίδιο σύστημα).
Λειτουργία μνήμης
Έχεις την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την λειτουργία καταγραφής (εικόνας και ήχου) των αναπάντητων κλήσεων από την μπουτονιέρα εισόδου. Έτσι μπορείς να ελέγξεις ποια άτομα επισκέφθηκαν τον χώρο σου.
Απάντησε από το smartphone
Με τις σύγχρονες τεχνολογίες η διαχείριση της θυροτηλεόρασής σου γίνεται παιχνιδάκι! Έτσι, εκτός από χειροκίνητα μπορείς να δεις, να μιλήσεις, αλλά και να ανοίξεις την πόρτα σου απευθείας από το smartphone!

Η Θυροτηλεόραση δεν είναι πολυτέλεια, είναι μέσο προστασίας.

Ο έλεγχος της κεντρικής εισόδου, για μικρούς ή μεγάλους, οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, είναι από τα κυριότερα μέσα προστασίας και ασφάλειας της εγκατάστασής σου, μαζί με το σύστημα συναγερμού.

Εγκατάσταση Θυροτηλεόρασης

Διαθέτουμε τεχνικές γνώσεις και πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση και εγκατάσταση συστημάτων Θυροτηλεόρασης. Χάρη στα σύγχρονα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε, σου εγγυόμαστε την άριστη λειτουργία όλης της εγκατάστασης. Προστάτεψε τον χώρο σου και αισθάνσου σιγουριά!

Αντικατάσταση παλαιού/απλού κουδουνιού

Αναβάθμισε το απλό κουδούνι και άλλαξε το παλαιό σύστημα θυροτηλεφώνου σε μια σύγχρονη θυροτηλεόραση. Η αντικατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί με χρήση παλαιών καλωδίων. Αν όλα είναι λειτουργικά, δεν χρειάζεται νέα καλωδίωση και δεν θα χρειαστεί να γίνουν μερεμέτια!

Design και Δυνατότητες

Εκτός από την λειτουργικότητα και αξιοπιστία, σημαντικό είναι και το design της συσκευής, το οποίο θα εναρμονίζεται αισθητικά με τον χώρο σου. Με σύγχρονο σχεδιασμό, σε πολλά σχέδια, χρώματα και διαστάσεις, εντοιχιζόμενα, αντιβανδαλιστικά, με κωδικό ασφαλείας για την κεντρική είσοδο, με έγχρωμη κάμερα υψηλής ευκρίνειας και νυχτερινό φωτισμό.

Επισκευή θυροτηλεφώνου

Αναλαμβάνουμε την αυτοψία του χώρου σου για τον εντοπισμό των βλαβών προς επισκευή. Σε περίπτωση που αυτή δεν είναι δυνατή λόγω παλαιότητας, μη εύρεσης ανταλλακτικών ή μεγάλου κόστους επισκευής, θα σου προτείνουμε αντικατάστασή του με μια νέα σύγχρονη θυροτηλεόραση.

Εγκατάσταση – Αντικατάσταση – Επισκευή

 • εγκατάσταση θυροτηλεόρασης
 • θυροτηλεόραση μονοκατοικίας
 • θυροτηλεόραση μεζονέτας
 • θυροτηλεόραση με πολλαπλά μόνιτορ
 • θυροτηλεόραση πολυκατοικίας
 • θυροτηλεόραση επαγγελματικού χώρου
 • αλλαγή θυροτηλεφώνου σε θυροτηλεόραση
 • αλλαγή απλού κουδουνιού σε θυροτηλεόραση
 • αντικατάσταση θυροτηλεόρασης
 • αντικατάσταση μπουτονιέρας
 • αντικατάσταση μόνιτορ θυροτηλεόρασης
 • αντικατάσταση τροφοδοτικού θυροτηλεόρασης
 • επισκευή θυροτηλεφώνου
 • Σύστημα 2 καλωδίων
 • Σύστημα 4+ν καλωδίων
 • Σύστημα 5 καλωδίων
 • Σύστημα UTP καλωδίων
 • Σύστημα με IP

Λύσεις ελέγχου πρόσβασης για κάθε ανάγκη της επιχείρησής σου.

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access control) αποτελούν έναν από τους ασφαλέστερους και πιο διαδεδομένους τρόπους ασφάλειας των εγκαταστάσεων βρίσκοντας εφαρμογή κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους, ανεξαρτήτως της έκτασης ή απόστασης. Πλέον ο έλεγχος πρόσβασης και ο επιλεκτικός περιορισμός πρόσβασης, χρησιμοποιείται ευρέως και στους οικιακούς χώρους.

Ασφάλεια πρόσβασης στο AirBnB

Αγχώνεσαι για την ασφάλεια του καταλύματός σου;
Ο πιο κοινός τύπος ασφάλειας ενός καταλύματος ή ξενοδοχείου, είναι το σύστημα κλειδαριάς πόρτας. Περιλαμβάνει πρόσβαση σε κάρτες με κάρτες RFID, συσκευές ανάγνωσης μαγνητικής λωρίδας (MSTR), έξυπνες κλειδαριές πόρτας, βιομετρικοί ανιχνευτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, πληκτρολόγια κ.λπ. Το σύστημα κλειδώματος πόρτας ανιχνεύει εάν ένα άτομο έχει εξουσιοδότηση να εισέλθει.

Ψηφιακή κάρτα & έλεγχος τήρησης ωραρίου

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τον επιχειρηματία αλλά και τον εργαζόμενο. Διασφαλίζεται το ωράριο εργασίας και οι υπερωρίες, με καθημερινή και άμεση κοινοποίηση στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ της έναρξης/λήξης εργασίας για κάθε εργαζόμενο. Έτσι, ο εργαζόμενος προστατεύεται από την πραγματοποίηση υπερωριακής απασχόλησης χωρίς αμοιβή και από την με οποιοδήποτε τρόπο καταστρατήγηση των νομίμων ορίων εργασίας.

Εξειδικευμένες τεχνολογίες ελέγχου πρόσβασης.

Μια ευρεία γκάμα εφαρμογών που αφορούν τον έλεγχο πρόσβασης με σύστημα Θυροτηλεόρασης ή και Access, μπορούν να παραμετροποιηθούν ανάλογα τις ανάγκες σου, προσφέροντας έλεγχο και ασφάλεια σε κάθε εγκατάσταση:

Πληκτρολόγιο με κωδικό PIN
Δακτυλικό αποτύπωμα
Καταγραφικά
Αναγνώριση προσώπου/ίριδας
Πλαστική κάρτα ανάγνωσης
Custom λύσεις

Θωράκισε την ασφάλεια της επιχείρησης και της κατοικίας σου.

1
Ζήτησε δωρεάν αυτοψία
Επισκεπτόμαστε το χώρο σου για να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητές του, να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο σύστημα Θυροτηλεόρασης και ελέγχου πρόσβασης (access control).
2
Λάβε την προσφορά μας
Θα σε ενημερώσουμε πλήρως για τις ανάγκες του χώρου σου σε εξοπλισμό και στα κατάλληλα συστήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σου, με μια εξειδικευμένη προσφορά.
3
Απόλαυσε την Smart εποχή
Θα ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση του συστήματος Θυροτηλεόρασης και του ελέγχου πρόσβασης ( access control) στον χώρο σου, και θα σε εκπαιδεύσουμε για τον τρόπο λειτουργίας τους.
Τεχνικές συμβουλές

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σου, καθώς και την οικονομική δυνατότητα, εμείς θα σου προτείνουμε μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων ελέγχου πρόσβασης (Θυροτηλεόραση, Access control).

Ποιότητα εγκατάστασης

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα (χωρίς γυμνά καλώδια ή άλλες ασχήμιες). Οι εργασίες εγκατάστασης θα πραγματοποιηθούν χωρίς να προκύψει η ανάγκη για μερεμέτια, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Αξιοπιστία - Επωνυμία

Για εμάς η ασφάλειά σου είναι πάνω από όλα. Για αυτό, συνεργαζόμαστε με επώνυμους και αξιόπιστους προμηθευτές του χώρου, εξασφαλίζοντας προηγμένα συστήματα και την άριστη λειτουργία τους.

Ζήσε με ασφάλεια.

Εγκατέστησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα θυροτηλεόρασης και access και πάρε τον έλεγχο πρόσβασης στο σπίτι και την επιχείρησή σου!

× Αποστολή
Μετάβαση στο περιεχόμενο